Uw briefpapier komt regelmatig onder ogen van uw klanten en leveranciers.

Een folder is een goed middel om bv. een nieuw product te promoten of om te communiceren dat uw product vernieuwd is.

Daar waar een brochure een meer luxe en uitgebreide manier is om uw doelgroep te bereiken, daar is een folder juist een simpele, maar daarom niet minder doeltreffende variant. Het grote voordeel van een folder is, dat u deze in een grote oplage kunt laten produceren, daar de kosten per stuk erg laag liggen.

Folder ontwerpen

Een directe en persoonlijk benadering vormt de basis van al ons werk. Een persoonlijk ontwerp vraagt om persoonlijk contact. Dat betekent dat wij u het liefst ontmoeten zodat tijdens dit gesprek voor ons duidelijk kan worden op welke manier wij met een ontwerp aan de slag gaan. Mocht het vanwege de afstand of andere redenen niet mogelijk zijn om elkaar te ontmoeten, dan zijn er mogelijkheden via de telefoon of via een email. 

Allereerst gaan wij in overleg met u om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Wat is het karakter van uw bedrijf? Wat wilt u uitstralen? Wat wilt u ermee bereiken? Wij willen graag weten wat uw bedrijf of organisatie eigen maakt. Wie zijn de mensen achter de schermen en wat is de filosofie waarmee u werkt? 

Na een gesprek ontvangen wij graag alle materialen van u die nodig zijn voor het ontwerpen van de folder. Belangrijk daarbij is dat alle teksten compleet zijn. Want die tekst moet worden ingedeeld en die indeling is uiteraard van invloed op het ontwerp. 

Wellicht wilt u gebruik maken van foto’s of/en illustraties. Mocht u niet in het bezit zijn van dergelijk materiaal, dan kunnen wij daarvoor zorgen door zelf op locatie te fotograferen of illustraties te maken.

Ontwerpfase

Op basis van een gesprek maken wij de eerste folder ontwerpen. Eerst gaan wij alles handmatig visualiseren op papier om vervolgens de beste schetsen verder digitaal uit te werken. Vervolgens zullen aan u 3 tot 5 folders voorstellen per mail worden gepresenteerd. Mocht het eerste ontwerp wat u krijgt nèt niet helemaal naar wens zijn, dan reviseren wij net zo lang totdat u tevreden bent. 

Zodra uw folder gereed is, ontvangt u deze van ons op een cd-rom. Daarmee kunt naar uw plaatselijke drukker, maar u kunt er ook voor kiezen om het drukwerk door ons te laten regelen.

Prijs

De betaalbare prijzen zijn mogelijk bij Baas Computers dankzij het kleine, persoonlijke formaat van ons bureau. Wij spreken vooraf altijd een vaste prijs af met de klant. Hier zullen wij ons tot het eind van het project aan houden. U betaalt ons één keer voor het gekozen krachtige ontwerp. Aangezien elk ontwerpproject maatwerk is kunnen we via de site geen exacte tarieven geven. Neem dus contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Drukwerk

Baas Computers is geen drukker, maar wij kunnen wel het drukwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het laten drukken van uw huisstijl, flyer, folder, vlag of autobestickering, wij kunnen het geheel voor u verzorgen. Door intensieve samenwerking met verschillende drukkers kunnen wij snel schakelen om voor u het drukwerk te regelen tegen scherpe tarieven.