Computerservice en reparatie

Snel weer op weg

Wanneer een computer of laptop ter reparatie wordt aangeboden kijken wij eerst of het de moeite waard is deze te laten repareren. Mocht het niet rendabel zijn dan krijgt u van ons een eerlijk advies over een alternatief.

Door onze voorraad nieuwe en gebruikte computers hebben wij meestal een machine die aansluit bij uw wensen. Deze wordt bij aanschaf gebruiksklaar afgeleverd met uw persoonlijke data en gewenst op locatie ingeregeld met uw eigen randapparatuur.

Laptop reparatie
Computer of laptop laten repareren? Ik help u graag verder.

Onderzoek  

Bij het aanbieden van een reparatie rekenen wij altijd standaard 30,00 onderzoekskosten. Is het een kleine ingreep dan worden alleen deze kosten in rekening gebracht.

Computer en laptops worden na inspectie tot 50,00 gerepareerd. Mochten de totale kosten hoger uitvallen word dit altijd vooraf besproken.

Updates en optimalisatie voor uitmuntende prestaties

Wanneer een computers bij ons word aangeboden voor reparatie, zorgen wij ervoor dat deze voorzien wordt van de nieuwste software-updates. Bovendien verwijderen wij schadelijke software en stellen we de pc zo in dat deze optimaal functioneert."

Laptop reparatie

Scherm reparatie 

Problemen met uw laptopscherm, zoals flikkering, strepen of zwart beeld? Laat het snel herstellen om verdere schade te voorkomen.

De kosten van een laptop (LCD) kabel vervanging liggen tussen de €50,- en €70,- euro (exclusief kabel). Schermvervanging vanaf €79,-

Contact opnemen?

2 + 13 =

Locatie

de Opslach 3,
9284 SJ Augustinusga

Openingstijden

Ma t/m Za van 8:30
tot 20:30

Bel ons

T. 0637198796

E-mail

Info@baascomputers.nl