Bestanden kwijt door een computercrash?

Geen paniek, wij kunnen je helpen! Met onze speciale technieken kunnen we in 90% van de gevallen je data succesvol herstellen. Zelfs als de schijf zwaar beschadigd is, kunnen we in ons gespecialiseerde laboratorium de data vaak nog terughalen.

Gratis Diagnose

  • We starten met een gratis diagnose om precies vast te stellen wat er mis is en hoe we je gegevens kunnen terugkrijgen.

Hoog Succespercentage

  • Dankzij onze geavanceerde technieken slagen we erin om in de meeste gevallen je verloren bestanden terug te halen.

Speciaal Laboratorium

  • Bij ernstige schade sturen we de schijf naar een speciaal laboratorium, waar experts in een stofvrije omgeving je data proberen te redden.
    Neem contact op voor meer informatie of om direct een gratis diagnose te plannen. Wij staan klaar om je te helpen je kostbare gegevens terug te krijgen!
Laptop reparatie
Laptop reparatie

Terugplaatsing 

Na een crash kan het voorkomen dat de schijfindeling verloren is gegaan. Bij het terughalen van de data zien wij dan alleen de bestanden die op de schijf staan maar dan zonder map structuur. In dat geval kunnen wij in samenwerking met u bekijken welke bestanden belangrijk zijn om te bewaren. Na overeenstemming plaatsen wij de data terug op een nieuwe schijf met een een frisse installatie. 

Algemene informatie

Wil je meer informatie over onze diensten, privacyverklaring of algemene-voorwaarden? Bekijk dan de onderstaande links:

Contact opnemen?

Locatie

de Opslach 3, 9284 SJ Augustinusga

Openingstijden

Ma t/m Za van 8:30 tot 20:00

Bel ons