Trage PC? Wij maken hem snel!

Al voor €75,- een complete onderhoudsbeurt

Onderhoud en optimalisatie

Bij een onderhoudsbeurt pakken we het volgende aan:

  • Systeemoptimalisatie: Het verwijderen van overbodige bestanden, cache en ongewenste software. Dit resulteert niet alleen in meer schijfruimte, maar herstelt ook de oorspronkelijke snelheid. 
  • Software-updates: Een complete analyse van de bestaande softwareconfiguratie en het doorvoeren van kritische updates voor het besturingssysteem en randapparatuur.
  • Systeemtune-up: Door het fijntunen van jouw systeeminstellingen zorgen we voor verbeterde prestaties, snellere opstarttijden en vlottere algemene taken.
  • Malwareverwijdering: Als je systeem geïnfecteerd is met malware, voeren we diepgaande scans uit en verwijderen wij alle schadelijke elementen om zowel de veiligheid als de snelheid te herstellen.
  • Hardwareinspectie: We voeren een grondige controle uit op de hardware om mogelijke problemen die de prestaties beïnvloeden te identificeren.
Laptop reparatie

Direct hulp nodig?

0637 198 796

Laptop reparatie

Boost je Snelheid met SSD

Is je computer langzaam bij het opstarten of laden van programma’s? Overweeg een upgrade naar een SSD (Solid State Drive). Met de modernste technologieën kan je computer tot wel 10x sneller presteren dan voorheen.

Werkgeheugen ‘RAM’

Merkt je dat je pc trager wordt na updates? Gebrek aan werkgeheugen kan de boosdoener zijn. Wij kunnen je pc voorzien van extra RAM, wat zorgt voor een vlotte werking, vooral bij hedendaagse besturingssystemen.

Laptop reparatie

Contact opnemen?

12 + 1 =

Locatie

de Opslach 3,
9284 SJ Augustinusga

Openingstijden

Ma t/m Za van 8:30
tot 20:30