Malware en updates

Het is belangrijk dat uw computer of laptop up to date blijft. Na mate de tijd strijkt kan verouderde software op uw systeem een digitaal veiligheidslek vormen. Hackers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe lekken in software en proberen zo computersystemen binnen te dringen. Het is daarom van belang dat uw pc up to date blijft. Dit voorkomt ongemakken achteraf. 

Laptop reparatie
Laptop reparatie

Sneller geheugen (SSD) 

De voornaamste reden waarom computers trager is vaak slijtage aan het geheugen: de harde schijf. Deze kan de lees- en schijfsnelheid negatief beïnvloeden en zelfs beschadigde segmenten opleveren. Hierdoor wordt de computer steeds langzamer en uiteindelijk kan de schijf zelfs defect raken met mogelijk gegevensverlies tot gevolg.

Het moderne computer geheugen (SSD) bestaat niet meer uit mechanische draaiende delen. Dit geeft een enorme prestatie winst van wel 10x de oorspronkelijke werksnelheid.

Werkgeheugen ‘RAM’

Heeft uw pc een besturingssysteem update gehad, dan kan uw pc trager worden. Dit komt meestal door een tekort aan werkgeheugen.

Laptops tot 2015 zijn meestal uitgevoerd met maar 4GB werkgeheugen. Dit is te weinig om een hedendaags besturingsysteem te draaien zoals “Windows 10” waar 8GB het minimum is.

Door een gebrek aan resources kan het systeem de informatie niet verwerken en wordt het traag. Hierbij is de oplossing: een  geheugen bijplaatsen, dit is betaalbaar en kan een enorme prestatie winst geven.

Laptop reparatie

Contact opnemen?

1 + 13 =

Locatie

de Opslach 3,
9284 SJ Augustinusga

Openingstijden

Ma t/m Za van 8:30
tot 20:30

Bel ons

T. 0637198796

E-mail

Info@baascomputers.nl