Uw visitekaartje, evenlop en briefpapier bepalen 90% van de eerste indruk.

Uw huisstijl vormt de basis voor communicatie en geeft door vorm, typografie en kleur richting en herkenbaarheid. In het Engels dekt de vlag nog beter de lading: corporate identity. Want identiteit, dát is waar het om gaat. Niet zozeer om gewoon mooi voor de dag te komen, maar zeker ook om richting en ondersteuning te geven aan doelstelling en visie

Van huisstijl ontwerp tot en met uitwerking.

Kortom: op ieder potje past een dekseltje. Dat dekseltje willen wij er graag op zetten natuurlijk. Ruime ervaring in huisstijl ontwerp voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende groottes en branches helpen u daarbij.

Baas Huisstijlontwikkeling

Baas Computers probeert via een gesprek helder te krijgen waar uw wensen liggen. Omdat het drukke tijden zijn, geven veel klanten er de voorkeur aan om een inleidend gesprek op kantoor te vervangen door een of meerdere telefonische afspraken of, en dat voldoet in sommige gevallen ook, per mail.

Voor onze verschillende disciplines hebben we verschillende checklists, zodat we niets vergeten te vragen. Omdat de markt en de wensen voortdurend in beweging zijn is wordt deze checklist meerdere malen per jaar aangepast.

Wij werken vanuit uw wensen en geven dat vorm in een concept. Vanuit het concept maken wij een ontwerp wat dan weer een uitwerking is van het concept. Het voordeel van conceptdenken is dat er in stappen gewerkt wordt. Hierdoor komen we stukje bij beetje bij het gewenste resultaat. Mochten er wijzigingen zijn op het ontwerp, bespreken wij deze en zo komen we stukje bij beetje bij het gewenste resultaat.

Als het ontwerp definitief is leveren wij deze aan in verschillende formaten zoals .jpg, .png, .eps, .ai, .indd of .pdf zodat elke drukker er mee uit de voeten kan en u het ook voor bedrijfspresentaties en eigen gebruik kan gebruiken.

Bent u geïnteresseerd om door ons een logo, huisstijl of ander ontwerp te laten vormgeven (kortom Huisstijlontwikkeling)? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken.