Een webwinkel beginnen?

U wilt een webwinkel beginnen? Baascomputers kan u daarbij uitstekend helpen. Wij bouwen en ontwerpen webwinkels volledig op maat. In nauw overleg met u maken wij een hoogwaardige winkel, waarmee u op een eenvoudige manier uw producten aan uw doelgroep verkoopt.

Mensen kopen steeds vaker via internet. Logisch, want je hoeft de deur niet uit, kunt gemakkelijk vergelijken en krijgt producten vaak snel thuisbezorgd. Ook als u al een winkel heeft, kunt u met een internetwinkel extra verkopen en uw omzet verhogen.

Gebruiksvriendelijk

Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw site en een gebruiksvriendelijk bestelproces. Met het bijgeleverde CMS (Content Management System) kunt u uw producten, prijzen en aanbiedingen gemakkelijk zelf samenstellen en bewerken. Daarbij kunt u kiezen voor een nieuwsbriefmodule, zodat u uw klanten op de hoogte kunt brengen van acties en aanbiedingen. Ook kunnen we u van dienst zijn bij de marketing van uw website. Bijvoorbeeld met Google Adwords.

Heeft u interesse in een website, webwinkel of webapplicatie? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn! Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en wij nemen graag met u uw wensen door.